Reviews from Azië Purmerend

Recent reviews

5.0
r.bakker
Today

uitstekend en op tijd

Karin
Yesterday

Het eten was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman.

Wilhelmina
24 March 2023

Altijd lekker en redelijk snel.

Sabine
23 March 2023

De beste Chinees in purmerend.

Hennie
23 March 2023

Top heerlijk

dina
23 March 2023

zoals altijd was het weer heerlijk eten

Wendy tokkie
21 March 2023

Lekker zoals altijd heb heerlijk gegeten. En snelle bezorging.

Marifanne Tadema
21 March 2023

Heerlijk gegeten en leuke berzorger

Yvonne vd veekens
21 March 2023
Timo
20 March 2023

Een vd beste Chinese restaurants in Purmerend.. goed eten en perfecte bezorging volgens afspraak!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton
19 March 2023

Eten was weer super lekker, temperatuur was goed en op de tijd bezorgd die was aangegeven bij de bestelling. Een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marja
19 March 2023

Heerlijke smaak prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris
19 March 2023

Prima as always

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen Schagen
19 March 2023

Heerlijk gegeten maar in de tas alles onder de saus. Meerdere bakjes open gegaan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin Rem
19 March 2023

Het was weer heerlijk ! Zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arend
18 March 2023

Uitstekende service en goede kwaliteit.

Lex
17 March 2023

Onze bestelling werd op tijd en warm afgeleverd, en de maaltijden waren goed en lekker, vooral de droog gebakken kip.

Lim
17 March 2023

De bestelling lekte, de bezorger is toen terug gegaan om een nieuwe te halen.

Vera vd Bergh
16 March 2023

Heerlijk eten en goed bezorgd.

Oscar
16 March 2023

wederom verrukkelijk

Johan Voers
16 March 2023

Geen thee meer???

Ingrid Joost
16 March 2023

Altijd de zelfde kwaliteit en heel lekker

Nick
15 March 2023

Nummer 1 van Purmerend!

Fischer
15 March 2023

Goed eten

Nel Kous
13 March 2023

Het was weer goed geregeld, goed eten en bezorging prima op de afgesproken tijd, plusminus 15 min👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoeschka ausum
13 March 2023

Voor de tweede maal besteld bij Azië , maar daar waar bij de André Chinese restaurants van alles fout gaat is Azië het voorbeeld hoe t moet . Eten is echt heerlijk , bestellen een feestje ( online met korting )en vezirging op rijd en eten goed van temperatuur!!!! Blij dat ik over ben gestapt naar jullie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C.Muller
11 March 2023
MdH
11 March 2023

Het eten was weer als vanouds heerlijk. De bezorger moest het slechte winterweer trotseren. Klasse. Van te voren door Azië op de hoogte gebracht van de weersomstandigheden. Top. Op naar de volgende bestelling!

Ben Gaillard
11 March 2023

Ondanks slechte weersomstandigheden toch op tijd bezorgd en kwaliteit was weer prima.

Lida detz
11 March 2023

1e keer besteld. Ruime hoeveelheid, heerlijk gegeten.

Bakker
10 March 2023

Ondanks het slechte weer werd toch het eten met de auto bezorgd. Klasse.

Openneer
8 March 2023

Het eten mag ietsje meer op smaak

Joop
6 March 2023
Marco
5 March 2023

IPV bestelde bami en rijst hebben wij 2x rijst gekregen. Geen probleem het eten was weer super. Marco

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
5 March 2023

Keurig op tijd, eten goed heet, zalige pisang goreng

Karin
5 March 2023

Het eten smaakte weer heerlijk en werd keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman. Top!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Slavinsky
5 March 2023

Bij de online bestelling van een combi menu is het niet gelukt om het witte rijst te vervangen in nasi. klikte ik op nasi (1 eur) werd er gelijk een totale tweede combi menu toegevoegd. voor de rest toppie

Anouk van Bolderik
4 March 2023

Zoals al vele jaren onze favoriet smaakt altijd goed

Royce Man
4 March 2023

Altijd super lekker en snel berzorgd .

Bo
3 March 2023

Super snelle bezorging en heerlijk eten zoals altijd

Riet
3 March 2023

Weer lekker gesmuld van de tomatensoep, pangsit en loempia. Super op tijd door correcte bezorger.

Hans reurs
3 March 2023

Lekker eten valt niets op aan te merken 👍

Bob Ponk
3 March 2023

Heel erg lekker, alles goed verzorgd en men krijgt volop wat men besteld

Frans
3 March 2023

Prima eten bezorging precies op tijd

Liset
2 March 2023

Voor de tweede keer is de kroepoek niet meegeleverd. Daar heb ik wel voor betaald.

Eddy
2 March 2023

Eten was weer top

Marijella
2 March 2023

De bezorger was vriendelijk en het eten was weer heerlijk!

Shirley Luksen
2 March 2023

Geweldig altijd lekker!

Fischer
1 March 2023

Prima eten services

Robin
28 February 2023

Heerlijk eten voor een goede prijs

Annelies
27 February 2023

Goed eten en de bezorging is prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vos
26 February 2023

Snel en goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

hennie smit
26 February 2023

de bami en de nasi waren al koud erg jammer nu moest ik het zelf war maken in de wok ik dacht niet dat dat de bedoeling is verder was het lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees Noeken
26 February 2023
Petra
25 February 2023

Het was weer heerlijk zoals altijd.

Ben
25 February 2023

Wij hebben weer genoten van het eten wat we besteld hadden. Kwaliteit van eten en bezorging was weer als vanouds prima.

John Donkers
25 February 2023

Het was eerder op de dag besteld. Precies op tijd bezorgd. Eten was warm en zoals uitstekend van smaak.

Carla Brocken
25 February 2023

De gerechtjes waren weer erg lekker. De bami was wat veel en koud.

Guus Jansen
24 February 2023

Helaas zat bij de bestelling géén Pangsit saus en géén sambal bij het nassi/foujonghai gerecht.

Mirjam de wit
24 February 2023

Was weer lekker.

Demi
24 February 2023

Echt oprecht de beste Chinees van Purmerend ! Super snelle bezorging, eten is altijd HEET van temperatuur.. En ook nog erg lekker !

Martine Bergman
23 February 2023

We hebben helaas niet gekregen wat we bestelt hadden, kregem mihoen ipv nasi, dit was voor de kids niet heel lekker.

Theo
23 February 2023

Altijd goed verzorgd

A. Hovestad
22 February 2023

Keurig op tijd geleverd en zelfs naar 6 hoog gebracht. Nog goed warm. Ruim voldoende voor 3 personen

Ryan
22 February 2023
Lia
21 February 2023

Was weer heerlijk.

Nick
21 February 2023

Zeer smakelijk! En snel bezorgd.

Madelon
20 February 2023

We bestellen al heel lang het combinatiemenu 2 en met 1 extra gerecht erbij en hadden altijd genoeg voor 4 personen. Nu hadden we echt te weinig. Ook de bijgerechten rijst en Bami echt te weinig. Ik begrijp echt dat alles nu duurder is, maar gooi dan de prijs omhoog en geef dezelfde hoeveelheid.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

armand
20 February 2023

eten was zoals gewoonlijk goed, maar de bezorgtijd was een beetje lang

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marit
20 February 2023

De bezorging duurde 90 min. Na telefonisch contact kwam de bezorger maar helaas klopte deze toen niet. Dus erg lang gewacht en bestelling niet compleet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gees berkhof
19 February 2023

Voortreffelijke service.heerlijk eten. Snelle bezorging met hele aardige bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

HT
19 February 2023
Fred Vermeij
19 February 2023

Het bestelde was niet lekker, en zeker niet pittig . Voor het eerst viel het tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lettink
19 February 2023
ij.hilbrink
18 February 2023

dit keer was de saus uit de bakjes gelopen dus was het een beetje een smeerboel maar het eten was verder zoals altijd prima

Karin
17 February 2023

Het eten smaakte weer heerlijk, was perfect op temperatuur en weer prima op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Hartelijk dank voor het portie mini loempiaatjes. Toppie!!

Riet
16 February 2023

Het was weer heerlijk! Nog een beetje voor morgen over. Zeker aan te bevelen.

Ingrid Kuiper
16 February 2023
Karen
16 February 2023

Heerlijk eten

Michiel
16 February 2023

was weer heerlijk

Beets
15 February 2023

Heerlijk gegeten , op tijd bezorgd

Richard
15 February 2023
Jolanda
15 February 2023

Chinees eten afgehaald en het was heerlijk! Tot de volgende keer 😁

jolande melchers
13 February 2023

Mijn besteld gerecht was NIET lekker : er zat geen enkel stukje ananas in, grote stukken uiplakken, en de stukjes kipfilet waren heel erg pittig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton Smits
12 February 2023

Bestellen via website zeer eenvoudig, eten was op tijd en de temperatuur was nog perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacco Marselis
12 February 2023

Al het eten was heerlijk Goede prijs kwaliteit verhouding

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

RIA
12 February 2023

Er zat heel weinig zoete saus bij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sam
12 February 2023

De bestelling had wat vertraging, geen probleem, toch kregen we er gratis mini loempia's bij. Top service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

john Limburg
12 February 2023

Om 17:45 besteld en om 1900 bezorgd vind ik iets te lang wachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom Koer
12 February 2023

Het was weer fantastisch lekker!

Tiny
11 February 2023

Was weer Super geweldig, heel erg bedankt..💐

Han
10 February 2023
Cindy
10 February 2023

Er was een probleempje met de bestelling. Daarover gebeld en er werd gelijk voor een oplossing gekeken. Top service!

Bernadette Settels
10 February 2023

Heerlijke loempia’s

Joop
8 February 2023

Heerlijk eten, op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan voers
8 February 2023

Ontzettend lekker, ruime hoeveelheid, snelle bezorging, en ook nog betaalbaar, maar vooral erg lekker.

Astrid
8 February 2023

Het eten was heerlijk, goed warm en zelfs iets te vroeg bezorgd.

Herman
7 February 2023

ontdanks de drukte toch snel bezorgt, erg lekker, goed verzorgd, TOP!!!

M.Koper
5 February 2023

Alles vond ik prima.hoeft niets te veranderen.

Marc Bart
5 February 2023
J
4 February 2023

Erg smaakvol, snel en nog bloedheet bezorgd. Super!

De kok
4 February 2023

Als je om 18.00 besteld en het wordt pas om 19.15 bezorgd, dan denk ik dat er wel wat verbetering mogelijk moet zijn.Het eten was wel lekker dat dan weer wel. 😀

Sylvia m
3 February 2023

Zalig gegeten, goed warm, goed verpakt, ietwat lang gewacht maar dubbel en dwars waard!! Bedankt voor de extra’s 😜

Gerret
3 February 2023

Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

De Beer
3 February 2023

Lekker als altijd

Bakker
3 February 2023

Blijft top.

Nathanja
2 February 2023

Heerlijk eten altijd en zeer tevreden!

j w kwakkel
1 February 2023

ga zo door.

Db
1 February 2023
Marja Huisman
1 February 2023
Roel
31 January 2023

Erg lekker eten en super snel bezorgt.

Paul
30 January 2023

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
30 January 2023

Was weer beregoed ,op tijd en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
30 January 2023
Armand
30 January 2023

Eten was zo als we gewend zijn heerlijk, alleen de bezorger was iets later dan we gewend zijn

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erich
29 January 2023
Sjoerd
29 January 2023

Wederom goed

Henk
29 January 2023

Weer keurig op tijd bezorgd. Eten was warm en smaakte weer heerlijk. Top!!

Arja Van der knijff
29 January 2023

Was niet allemaal echt warm

Herman
28 January 2023

Het was heerlijk

Marifanne Tadema
28 January 2023

Ik ben niet anders gewend dan dat het altijd goed is. Daarom bestel ik ook altijd bij Azië.

Ryan
27 January 2023
Monique, donny demi
25 January 2023
Jan
24 January 2023

Heerlijke krokante Babi Pangang.

Tineke
24 January 2023
L. Abercrombie
23 January 2023

prima op tijd en weer van goede kwaliteit

Ed van Slooten
22 January 2023

Zoals altijd goed eten zeer smaakvol, een betere is er niet in Purmerend!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thomas
22 January 2023

1e dat wij besteld hebben bij Azië was lekker! Was druk op zondag maar keurige dame aan de telefoon vertelde dat het vanwege drukte langer duurde zeer vriendelijk.ook de bezorger erg vriendelijk en netjes!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Siemons
22 January 2023

Jammer dat ik 1 uur en 50 minuten op het eten heb moeten wachten dat is wel heel lang

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanneke
21 January 2023
Marja
21 January 2023

eten en bezorging waren weer prima. alleen moeten ze bij de email status bestelling de tijd veranderen. had om 18.15 tijd bezorging en kreeg om 19.15 bestelling is onderweg.

Esther
21 January 2023
Harold
20 January 2023

Altijd weer lekker, de gebakken banaan leek vandaag nog lekkerder! Heerlijke afhaal of bezorg locatie!

Patrick Heyde
20 January 2023

Helaas bij alle gerechten nasi jammer had alles met bami besteld op hun bon stond nasi mijn winkelmantje was opeens leeg dus geen bewijs jammer voor de rest was het wel ok

Stam
20 January 2023

Prima zo door gaan

Henk Bouw
19 January 2023

Goed warm bezorgd maar vooral overheerlijk gegeten ! Complimenten aan de kok

C
19 January 2023
Zalm
19 January 2023

Groente in wantang soep aan de grove(grote) kant

Bert
17 January 2023

Zoals altijd weer lekker

H.Vlaanderen
16 January 2023
terHorst
16 January 2023

Het was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruud
16 January 2023

Zoals altijd heerlijke maaltijden van het in min ogen een van de beste Chinees Indische restaurants in Purmerend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hugo
16 January 2023

Het eten was weer heerlijk zoals altijd en goed warm. Dus volgende keer gaan we zeker weer bij Azië bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robin
16 January 2023

Eten was warm en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
14 January 2023

Goede kwaliteit, prettige mensen, accuraat en stipt

Bas
13 January 2023

Goed eten op tijd bezorgd! 👍🏻

Mike
13 January 2023
Marja
13 January 2023

Weer lekker en op tijd bezorgd. Heel tevreden.

Oscar
12 January 2023

Top!

Sonja
12 January 2023

We hebben weer heerlijk gegeten.

Natas
12 January 2023

De koe lou kai was heel slecht kip was heel hard en de laag eromheen was ook heel hard jammer want dit heb ik nog niet eerder bij Azië gehad

Tiny
11 January 2023

Zooo geweldig lekker weer, deze mensen verdienen een 10 plus👍 Zo heerlijk beste van heel Purmerend..💐 Dank jullie wel..

Brian
10 January 2023

Bestelling om 16:30 geplaatst voor bezorging 18:45. Helaas als om 19.00 nog niks gezien, restaurant niet telefonisch bereikbaar. Bestelling kwam uiteindelijk om 19.15.

Serge
10 January 2023

Snelle levering, vriendelijke mensen, goed eten voor een normale prijs

steenbergen
9 January 2023

Weer lekker en vooral warm bezorgd. Knap om in de drukte te bezorgen op de gewenste tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ramon
9 January 2023

Snelle bezorging en lekker eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K
8 January 2023
Fischer
8 January 2023

Prima eten, op tijd ga zo door

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annelies
8 January 2023

Goed eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guus Jansen
8 January 2023

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan
8 January 2023

Logisch,dat je soms wat langer moet wachten.Maar altijd weer blij als ik get eten op tafel heb.Heerlijk.👍

Marlene schoondermark
7 January 2023

Vandaag niet de kwaliteit als normaal, vlees was taai.

Vientje
7 January 2023

Helemaal top! Eerste keer hier besteld.. Eten was heerlijk, wij haalden altijd bij een andere Chinees restaurant.. Maat voortaan gaan wij hier naartoe..

Ingrid
6 January 2023

Helemaal top

Yolanda
6 January 2023

Weer heerlijk gegeten. Alles is erg smakelijk en de porties zijn ruim voldoende.

Jon
6 January 2023

Bezorger was er binnen 20 minuten. Top snelheid en heerlijk gegeten! Bestel hier wekelijks.

Joyce
5 January 2023

Lekker gegeten, goede bezorging en precies op tijd!

Ailko Frederiks
2 January 2023

Het wordt steeds bekender dat Chinees restaurant Azië een uitstekend afhaal-/ bezorgrestaurant is. Het eten was zoals altijd heerlijk. Door de stijgende populariteit loopt de wachttijd wel iets op en moesten we iets langer wachten op ons eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bakker
1 January 2022

Moesten helaas 20 min wachten, het was druk.kan gebeuren. Desalniettemin ga zo door.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daan
1 January 2022

Heerlijk eten en precies optijd. Perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lonnee
31 December 2022

Heerlijk, goede porties en snelle bezorging

het eten was weer heeerlijk !
30 December 2022
Fischer
30 December 2022

Ga zo door

Rietje
30 December 2022

Het was weer heerlijk zoals we gewend zijn. Top!!

Kous
30 December 2022

Prima verzorgd, mooi op tijd ca. bezorgd.

Paul
29 December 2022

Lekker en goed op tijd. Jammer dat ze de opmerkingen niet hadden gelezen. We hadden specifiek gebraagd babi pangang zónder atjar.

Olga Aafjes
29 December 2022

2 specialiteiten besteld, ossenhaas en kip echt heel erg lekker met veel verschillende groentes en heerlijke saus. Kleine loempia's erbij met chilisaus. Een vegetarische loempia ook heerlijk, goed gevuld en niet vet. Voor mij de 1e keer, woont net in Purmerend maar ga hier zeker vaker afhalen, echte aanrader. Tot slot, heel vriendelijk personeel!

Mirjam
29 December 2022

Was weer heerlijk.

JH Voers
29 December 2022

Alles was weer erg lekker, alleen de samenstelling van de satésaus was anders dan normaal, (mijn smaak) ik vond het wat minder, maar voor de rest perfect

Marcel
29 December 2022

Ik bestel altijd bij Azië. Het eten is altijd perfect, levering snel. Ik bestelde hiervoor bij andere, maar het viel altijd tegen. Zodoende kwam ik bij Azië terecht. Bedankt voor het lekkere eten telkens.

K.Rijkenberg
28 December 2022
Schemmekes
28 December 2022

Eten altijd goed en snel alleen jammer geen kalender erbij had ik wel leuk gevonden

Maik
28 December 2022

Snel bezorgd en lekker eten. Zoals altijd!

J
27 December 2022

Altijd goede kwaliteit. Warm en snel bezorgd.

Anoniem
27 December 2022

Vanavond lekker gegeten. Vriendelijke bezorger

Trudu
25 December 2022

Het was weer erg goed. Het bestelde eten werd bezorgd op de tijd die we hadden aangegeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cor
25 December 2022

Mooi op tijd, en heel lekker en nog goed warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron
24 December 2022

Smaakt uitstekend. Goede porties, op tijd en warm.

Marja
24 December 2022

Goede en snelle service. En heerlijk eten

Naomi
24 December 2022

Er is geen betere!

Ricardo
23 December 2022

De koe lo kai( als je het zo schrijft) was erg droog en hard gebakken en nauwelijks saus. Zonde want normaal zijn ze lekker zacht en goed van smaak

Ronald
23 December 2022

Lange wachttijd , prima eten

Sonja Harnad
22 December 2022

Onze Bamie was koud . Wel erg jammer .

Roxanne
22 December 2022

Lekker eten, snelle bezorging. Zit altijd iets extra bij

Tiny
21 December 2022

Was weer super lekker, heerlijk van genoten, en ik wil jullie bedanken voor de mooie jaarkalender weer, wens jullie hele fijne feestdagen toe 🎅🌲🥂 groetjes 🎄

Kamp
21 December 2022

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Voor de eerste keer besteld bij jullie en het heeft ons heerlijk gesmaakt. Ook erg lekker dat er twee soorten kroepoek bij zat.

Arnold
20 December 2022

Prima kwaliteit, lekker!!! Bezorging duurde wat lang door gebrek aan bezorgers, maar was het wachten waard

armand
19 December 2022

Was weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique van Cleef
19 December 2022

Eten en bezorging zijn altijd goed, alleen merk ik de laatste tijd dat er vaak een artikel vergeten wordt mee te bezorgen. Zoals ook bij deze bestelling. Ik had nr 100 besteld en kreeg alleen de 5 gefrituurde garnalen geleverd en niet de witte rijst erbij. Best duur dus eur 17,50 voor alleen een paar garnalen. Omdat ik ook andere gerechten had besteld en dus geen zin had om te wachten op de witte rijst heb ik er niet over gebeld, maar vervelend vind ik het wel. Ik hoop dan ook dat jullie hier beter op willen letten. Gr, Monique

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joke
18 December 2022

Bezorger was stipt op tijd. Maaltijd prima. Lekker veel kroepoek

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wout
18 December 2022

Heerlijk, vers, warm, blijft favoriete Chinees in ons dorp 😉

Jolanda
18 December 2022

Snel en super kekker

Anna
17 December 2022

Weer heerlijk eten en snel , volgens afspraak bezorgd.

Bob Ponk
17 December 2022

Zeer smaakvol en goede maaltijd, ook de bezorging is goed en correct

Ronald
16 December 2022

Heerlijk gegeten !

Siahailatua
16 December 2022

De beste Chinese koks van Noord Holland

Sita
15 December 2022

Keurig op tijd en zoals altijd heerlijk eten

Leander
15 December 2022
J Hilbrink
15 December 2022

T\We zijn tevreden hoe alles is verlopen.

niessen
15 December 2022

heerlijk eten. En het eten is lekker op tijd bezorgd

hop
14 December 2022
lucien
14 December 2022

altijd top

Wilma Schnabel
14 December 2022

Altijd netjes op de aangegeven tijd bezorgd. De kip in de koe low Kai was de laatste paar keer erg taai en droog

Ray
12 December 2022

Keurig op tijd én heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
12 December 2022

Weer heerlijk gegeten en keurig op tijd gebracht door de vriendelijke bezorger en hartelijk dank voor het extra portie mini loempiaatjes. Helemaal top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo Werkman
12 December 2022

Een top bedrijf, wat je besteld krijg je en het komt snel en warm naar je toe.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vanessa van haren
11 December 2022

Superlekker deze keer! Mooie malse kip lekkere grote stukken. (Kip in oestersaus)De loempia(grote) was slap dat is jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke
11 December 2022
Jeroen
11 December 2022

Eten goed en lekker, snel bezorgd!

Ed van Slooten
9 December 2022

Helaas miste we deze keer de sambal en de mini loempia's

Bakker
9 December 2022

Ik val in herhaling, top

Jim.k
9 December 2022

Heerlijk eten, en was super snel bezorgd !

Tom Koer
8 December 2022

Zoals altijd: heerlijk

Anton
7 December 2022
Ed van der Velden
5 December 2022

Het was weer Fantastisch!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacques
5 December 2022

Een van beste uit purmerend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hennie
4 December 2022

Ik had denk ik rijst in plaats van Vega nasi

j w kwakkel
3 December 2022

ga zo door.

Maaike
3 December 2022

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Snel en lekker
2 December 2022
Jochems
2 December 2022

Lekker, goede kwaliteit en hoeveelheid. Precies op tijd.

Suzanne Vonk
2 December 2022
Loogman
2 December 2022

Lekker eten en precies op tijd

Mieke
1 December 2022

Top heerlijk gegeten.

Thea
30 November 2022

Was de eerste keer,maar goed ontvangen. Jammer dat bakje gelekt had

Nieuwenhuijse
28 November 2022

Altijd lekker, altijd op tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Goris
27 November 2022

Had een bestelling van €33,-. Normaal krijg er dan kleine loempia's bij. Helaas alleen de loempiasaus maar geen loempia's gekregen. Verder super lekker eten. En snel bezorgd ondanks de aangekondigde drukte.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eka sari
27 November 2022

Snel, lekker eten…👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
27 November 2022

zoals altijd was het weer heerlijk.

Tiny
26 November 2022

Was weer ongelofelijk lekker, en precies op tijd, zulke lieve mensen.. echt een 10plus waard..💐

Sander Gaillard
25 November 2022

Normaal heb ik nooit klachten maar deze keer vond ik de kip erg taai en droog en de groeten incl. de ui nog te rauw. Dit heeft de smaak wel beïnvloed. Volgende keer hopelijk beter.

Simon Meirmans
24 November 2022

Het smaakte voortreffelijk, een aanrader.

Harrie westerhuis
23 November 2022

Het was weer prima

C mak
22 November 2022

Was lekker en goed

Remco
22 November 2022

Op tijd bezorgd,alles goed warm! Het was weer heerlijk!

Michiel Broersma
22 November 2022

weer heerlijk eten , makkelijk en snel bestellen via de app

Marjan
21 November 2022

Als je even na 16 uur je bestelling plaatst en het eten om 19.00 bezorgd wil hebben dan verwacht je niet dat het veel later komt, omdat het druk was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
21 November 2022

Bestelling was er na 1uur en 20min!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janny Timmermans
21 November 2022

Altijd heerlijk eten, goed op temperatuur. Bediening en bezorging super. Mijn favoriete chinees.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gees Berkhof
20 November 2022

We hebben heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabrina
20 November 2022

Perfect! Warm geleverd, altijd voldoende!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
20 November 2022

Goed eten, heerlijk. Ook snel en volgens afspraak bezorgd

Saskia Winkel-Onrust
20 November 2022

Eten stond zoals afgesproken klaar en eenmaal thuis heerlijk genoten. Ook super lief extra miniloempias.

Irma en Paul
19 November 2022

Prima,en lekker.

cor
18 November 2022

prima

Rikketik
18 November 2022

Prima de luxe.

Johan
17 November 2022

Eten hoge kwaliteit en erg lekker grote porties

S. van Zwol
17 November 2022

Perfecte service, extra opmerkingen met zorg uitgevoerd. Tsja geen idee wat ik neer kan zetten verder.

John
17 November 2022

Top zoals altijd

Bianca
16 November 2022

Het gerecht was deze keer heel erg pittig

Pascal
16 November 2022

👍👍👍👍👍

Hennie kesseler
15 November 2022
Indo
15 November 2022
Louis Willems
14 November 2022

Twee verschillende gerechten besteld. We kregen echter twee dezelfde. Lusten we ook dus maar zo gelaten. Heb daarover gebeld. Want iemand anders heeft dus mijn gerecht gehad. Niet alsnog laten bezorgen want dan is het andere koud. Bij een volgende bestelling krijg ik dit gecompenseerd. Ondanks alles goed opgelost en duizend x excuus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ad van Trier
14 November 2022

Jarenlang bestellen of halen wij af bij Azië en altijd naar tevredenheid nooit klachten gehad tot de laatste bestelling, waarbij de Babi pangang erg hard was en moeilijk te kauwen. Verder alles top wij raden jullie ook aan bij onze familie en kennissen. Met Vriendelijke Groet Ad en Margreet van Trier

Schouten
14 November 2022

Fijn geholpen ondanks de grote drukte en natuurlijk lekker gegeten.

Van Geel-Haakman
14 November 2022